Mini
    Mini
    Mini

Delantero Skill bal

9,95

De Delantero Skill bal is ideaal om jouw basistechniek verder te ontwikkelen. Draai, kap en passeer jouw tegenstanders alsof ze er niet staan en laat iedereen versteld staan van jouw goede techniek.

  • Standaard levering 1-2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
SKU: 8716384913998 Categorieën: , ,

*Let op! Dit is een MINIBAL, geen maat 5 bal.

Wil je jouw techniek trainen? Doe dat met de Delantero Skill bal. Het design van deze minibal lijkt erg op de typische designs van alle Delantero voetballen. Naast de gele kleur is het enige andere verschil de grootte van de voetbal. Zie de foto voor de grootte van de bal.

Door het kleinere formaat is deze bal ideaal om te gebruiken bij een techniektraining. Hij is namelijk gemaakt om ook tegen een stootje te kunnen. Simon Tahamata maakt dan ook gebruik van deze bal met zijn Soccer Academy zodat de jonge voetballers een goede basistechniek krijgen. Want iedereen die zo goed wilt worden als Messi of Ronaldo heeft natuurlijk een goede techniek nodig. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Delantero Skill bal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Morefootballs levert alleen officiële club merchandising. Dit wil zeggen dat alle fanartikelen op onze site deel uitmaken van officiële fancollecties voor het seizoen 2017/2018.