• Gratis verzending vanaf €30
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld = volgende werkdag bezorgd
  • Officiële fanmerchandise
  • Klantbeoordeling 9.1/10

Verzending en levering

Indien u op werkdagen voor 15:00 besteld, is uw bestelling de volgende werkdag in huis. Morefootballs.com schakelt DHL in om jouw bestelling tijdig te laten bezorgen bij je thuis. De verzendkosten bedragen €5,45. Besteedt u meer dan €30 bij Morefootballs.com? Dan bezorgen wij uw order gratis! Voor klanten uit het buitenland kunnen wij helaas geen gratis bezorging hanteren.

Bestelling volgen

Al onze bestellingen worden verstuurd met een track & trace (JVGL) code. Met deze code kunt u, op de website van DHL, uw bestelling volgen totdat de bezorger voor jouw deur staat. Vul uw postcode en track & trace code in via deze link en bekijk waar het pakketje op dit moment is en wanneer het pakket wordt bezorgd!

Niet thuis bij bezorging?

Indien u niet aanwezig bent tijdens een bezorgpoging, doet DHL een poging om het pakket bij de dichtstbijzijnde buren af te leveren (dit kan op aanvraag worden vermeden). Indien dit niet mogelijk is, zal DHL nog maximaal twee keer een poging doen om het pakket bij u te bezorgen. Indien u het pakket na de twee andere pogingen alsnog niet heeft aangenomen, wordt het pakket gebracht naar een DHL ophaalpunt. Als er geen ophaalpunt aanwezig is, wordt het pakket retour naar ons verstuurd. Bij retour, wordt er contact met de klant opgenomen.