• Gratis verzending vanaf €30
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld = volgende werkdag bezorgd
  • Officiële fanmerchandise
  • Klantbeoordeling 9.1/10

Veelgestelde vragen

Hoe betaal ik bij More Footballs?

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

AfterPay voert voor morefootballs het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Voor AfterPay dient de klant servicekosten te betalen bij de bestelling. Deze kosten bedragen €0,95.

Bij Morefootballs.com is het ook mogelijk om met PayPal te betalen. PayPal is wereldwijd de meest gebruikte online wallet. Om met PayPal te kunnen betalen, dient u wel te beschikken over een PayPal account.

Voor onze buren in België, bieden wij ook Bancontact aan. Bancontact is een bankbetaalmethode uit en voor België.

Bij Morefootballs.com is het mogelijk om met creditcard te betalen. Hierbij zijn Visa en MasterCard de meest gebruikte betaalmethoden. Creditcard betalingen biedt veel voordelen.

Met de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig. Via de KBC/CBC-betaalnop kunnen klanten van beide banken hun online aankopen eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt.

Als je voor Betaal later kiest, bieden wij je de mogelijkheid om 14 dagen na verzending van je bestelling te betalen. Wij dragen onze vordering op jou over aan Klarna Bank AB. Klarna zal je een betaalinstructie sturen zodat je direct aan Klarna kunt betalen. Voor contactgegevens en meer informatie over Klarna kun je klarna.com bezoeken. Let op! Zodra je niet tijdig voldoet aan je betaling, worden er aanmaningskosten in rekening gebracht. Tevens kan Klarna een kredietwaardigheidscheck uitvoeren.

Officiële fanartikelen, hoe zit dat precies?

Morefootballs.com levert uitsluitend officiële fanartikelen. Dit wil zeggen dat al onze producten eerst goedgekeurd dienen te worden door de voetbalclubs.