• Gratis verzending vanaf €30
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld = volgende werkdag bezorgd
  • Officiële fanmerchandise
  • Klantbeoordeling 9.0/10

Euro’s in de clubkas

sponsordeal amateurclubs

Amateurclubs hebben helaas niet de budgetten van een gemiddelde eredivisieclub. Je gunt je spelers het beste, zodat ze zich goed kunnen ontwikkelen en kunnen blijven doen waar ze lol in hebben. Kritisch omgaan met de inkoop van materialen kan voor ruimte zorgen in het budget. Morefootballs zorgt voor kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Onze Delantero-ballen zijn soms wel 50% goedkoper dan vergelijkbare kwaliteitsballen. We willen graag meer doen en zorgen daarom voor geld terug in de clubkas.

Wat wij doen voor jullie

Zoals vermeld zijn onze Delantero-ballen heel prettig geprijsd, en dat tegen hoge kwaliteit. Maar we willen meer dan voetballen leveren, we willen graag een samenwerking met jullie aangaan. Omdat die verbinding belangrijk is voor ons hebben we ruimte gemaakt in ons marketingbudget om clubs te steunen.

Veel amateurclubs worden gesponsord door sportwinkels, jullie wellicht ook. Het gaat vaak over langlopende contracten en de winst is korting op materialen. Morefootballs gelooft dat dit anders kan. Omdat wij geloven in onze producten, durven we het aan om zonder langlopende contracten te werken. Binding creëer je het beste door iets te leveren dat werkt, dat goed werkt. Op basis van de ingeschatte balbehoefte storten wij een percentage direct terug in de clubkas. En als jullie meer ballen afnemen dan de ingeschatte balbehoefte dan ontvangen jullie commissie over deze surplus. Dat betekent dat jullie de vrijheid hebben om die extra ruimte in de clubkas in te vullen zoals jullie dat willen.

Hoe we elkaar verder helpen

Voordelige Delantero-ballen voor jullie teams en extra geld in de begroting, dat is een mooie start van het nieuwe seizoen. De sponsordeal wordt verder ingevuld op een manier die passend is bij jullie uitingen. Wij bereiken natuurlijk graag veel mensen en kijken samen met jullie naar de mogelijkheden. Misschien is boarding een optie, wellicht is social media een beter idee. We geven deze overeenkomst samen vorm.

Zien jullie die extra euro’s in de clubkas als een mooie kans? Geloof je in kwaliteitsproducten, maar dat je daar niet altijd de hoofdprijs, want groot merk, voor hoeft te betalen? We nodigen jullie graag uit om samen om tafel te gaan, dan kijken we naar de mogelijkheden.