• Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Voor 15:00 besteld = de volgende werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Officiële fanmerchandise

De man uit het veld over Delantero

SVW'27 - Delantero

Het mooiste van ons werk is dat er vele wedstrijden gespeeld worden met onze ballen, dat is toch waar je het voor doet. Van de F’jes tot het eerste team; die bal is het centrum van het spel en laten we zeggen dat de Delantero-ballen graag in het middelpunt van de belangstelling staan. Terugkoppeling van enthousiaste klanten motiveert ons om meer voetballers blij te maken. We spraken met Peter de Boer, de materiaal- en fanshopcoördinator van SVW’27.

Over SVW’27 uit Heerhugowaard

90 Jaar geleden werd deze mooie club uit het noorden van ons land opgericht. SVW is de afkorting van SteedsVoorWaarts en de club houdt zich aan deze belofte. In sportpark de Kabel spelen de elftallen hun thuiswedstrijden, aangemoedigd door supportersvereniging Groen-Zwarte Maten. De 90 jaren op de teller betekent niet dat ze niet met hun tijd meegaan; het dameselftal biedt ruimte aan de sportieve meiden en vrouwen uit Heerhugowaard en omgeving. Ook het 7-tegen7-spel voor 35+ heeft zijn plek gevonden in Noord-Holland.

Morefootballs hofleverancier SVW’27

Er zij inmiddels veel clubs die wij van ballen mogen voorzien, sommige komen via-via bij ons, andere clubs worden door ons benaderd of vinden Morefootballs online. Peter, hoe ben jij in contact gekomen met ons?
Peter: “Als materiaal- en fanshopcoördinator ben ik altijd op zoek naar goede materialen voor onze club; goede kwaliteit voor een prettige prijs. Toen ik de Nationale Voetbalbeurs bezocht kwam ik in contact met mensen van Morefootballs. De prijs van de Delantero-ballen sprak me erg aan, ik was benieuwd of jullie ook de beloofde kwaliteit konden leveren.”

Heel goed, je bent toch verantwoordelijk voor het materiaal van je club, we snappen dat je zeker wilde weten wat je in huis zou halen. Ben je overtuigd geraakt?
Peter: “We hebben gekozen voor een testtraject, heel fijn dat Morefootballs dat biedt. Wij hebben de meisjesballen uit gezet bij een nieuw team binnen de vereniging namelijk MO 11 – 1. Het gaat om 12 voetballen, de Sevilla Light 350 gram.”

En het testtraject was geslaagd?
Peter: “Jazeker, de teams waren zeer enthousiast en de prijs-kwaliteit verhouding is echt helemaal prima. Morefootballs kan met Delantero gewoon een betere prijs leveren dan andere voetballeveranciers en dat telt aardig op bij een club als SVW’27.”

Wat fijn dat de spelers enthousiast zijn.
Peter: ”Dat staat natuurlijk voorop. De damesteams spelen hun thuiswedstrijden op kunstgras en we wilden zeker weten of jullie die belofte, dat de Delantero goed speelt op zowel gras als kunstgras, graag even testen. Prima kwaliteit en dat vinden we allemaal.”

Hoe verloopt het contact met Morefootballs?
Peter: “Prima. We hebben contact met Ted Bakker van Marketing & Sales en de
communicatie verloopt heel goed. We bestellen de ballen zowel via de mail als telefonisch.

Al contact gehad over het volgende seizoen?
Peter: “We nemen elk jaar nieuwe voetballen af en het volgende seizoen worden het
Delantero-ballen van Morefootballs.”

Goed dat Peter en SVW’27 te spreken zijn over onze Delantaro-ballen en over Morefootballs in het algemeen. Voor ons fijn om te horen, maar sowieso goed om materiaalcoördinatoren en voetballers te blijven spreken. Wie weet nemen we binnenkort eens contact met jou op. We willen niet alleen mooi materiaal verkopen, maar ook mooie verhalen vertellen. Peter gaf ons als tip mee dat we onze website mogen uitbreiden met voetbal-gerelateerde artikelen. Doen we!

Ben jij ook benieuwd naar onze fijn geprijsde, maar kwalitatieve ballen? Een testpakket kan de bal bij jouw club aan het rollen brengen.