Morefootballs BV is de eerste webshop “for footballs only”

Op onze website is een aanbod van junior en senior voetballen te vinden voor iedere voetbalvereniging. Met ons eigen merk Delantero (het Spaanse woord voor spits) leveren wij topkwaliteit voetballen met revolutionaire maaktechnieken als het kan en traditioneel hand gestikte ballen als het moet.

Onze knowhow en jarenlange ervaring met ontwerp, ontwikkeling en productie van voetballen voor de grootste Champions League clubs zoals FCBarcelona, Real Madrid en Paris Saint-Germain heeft ons in staat gesteld om samen met onze fabrikant een collectie voetballen te ontwikkelen die de hoogste FIFA standaarden garandeert voor een fantastische prijs. Spelers spelen met het beste materiaal wat er beschikbaar is en het bestuur en met name de penningmeesters zijn blij met de enorme besparing op materiaalkosten.

Hoge kwaliteit voetballen, direct van bron. We zijn daardoor in staat om scherp concurrerende prijzen aan te bieden en doorbreken de traditionele manier van voetballen aankopen bij de lokale sportshops. Op www.morefootballs.com kan je als particulier of als vereniging eenvoudig de benodigde voetballen bestellen en diezelfde week in huis hebben.

De Delantero voetballen hebben totaal drie verschillende maaktechnieken:

Thermobonded
  • Vernieuwende techniek
  • Perfect ronde bal
  • Nagenoeg geen drukverlies en volledig waterafstotend
Handgenaaid
  • Traditionele maaktechniek
  • Door zeer ervaren vakmensen zorgvuldig in elkaar gestikt
Machine gestikt
  • Preciese productie methode
  • Snel grote aantallen waardoor
  • Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding.

De totaalcollectie Delanterovoetballen heeft voor elke vereniging een passend aanbod voor zowel junior als seniorenteams. Om u er van te overtuigen dat Delantero dé bal is voor uw vereniging hebben wij testpakketten beschikbaar. Kijk snel op de testpakketpagina!

Fan van FCBarcelona, Real Madrid of Paris Saint-Germain? State of Football BV (www.stateoffootball.nl) is ons zusterbedrijf en tevens officieel distributeur in de Benelux, Duitsland Oostenrijk en Zwitserland van deze grote drie Champions League clubs. Kijk in de fanshop voor alle Fanartikelen!